"Life's too short to be slow."

Our story

It’s like no other car you’ll drive. Ever.

Koen Calis is drijvende kracht achter en aanspreekpunt van Ariel Belgium. Zijn passie en liefde voor Ariel wagens maar ook de moeilijkheden om zijn eigen wagen in België op de weg te krijgen, deden hem besluiten om exclusief dealer te worden voor dit Britse topmerk in de autoindustrie. 

Zeven jaar terug kocht Koen zijn eerste Ariel Atom. Zoals vele anderen gebeten door de Ariel-microbe reed hij eerst enkel op gesloten circuits. Enkele jaren later wilde hij zijn Ariel officieel inschrijven zodat hij ook op de openbare weg kon rijden. Echter, dit bleek makkelijker gezegd dan gedaan…

Hij baande zich een weg doorheen het kluwen aan administratieve en technische verplichtingen, doorliep diverse keuringsbeurten en slaagde er uiteindelijk in om zijn wagen officieel te laten goedkeuren zodat hij op de Belgische openbare wegen kan en mag rijden. 

Ariel Our Story Car Pilot Circuit

Some days, nothing beats a really good drive.

Bovendien heeft Koen door de jaren heen bijzonder goede contacten opgebouwd met de Britse fabrikant en kan hij u hierdoor een snelle en correcte service garanderen. 

 

Zijn kennis en ervaringen wil hij nu gebruiken om u te helpen bij de aankoop van uw Atom en de inschrijving ervan in België. Hij kent als geen ander de technische specificaties en weet de Europese normering perfect te integreren zonder te raken aan de eigenheid van uw Ariel.

Ariel Our Story Car
Ariel Our Story Car Circuit
Interesse in aankoop van een Ariel?
Day Out